top of page
cardinalis.jpg

OM OSS

Cardinalis Miljövård AB, Org. Nr. 556600-9667 är ett familjeägt serviceföretag med kontor i Bromma. Vi utför alla typer av lokalvård både inom den privata såväl som den offentliga sektorn i Stor-Stockholm och Uppsala.

Företaget startade 2001 och under åren som gått har vi fått ett flertal intressanta uppdrag som vi har erhållit genom vårt proffsiga utförande och uppträdande. Idag har vi flera offentliga uppdrag bl.a. inom fastighets- och bostadssektorn men också ramavtal med de största byggbolagen.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier och Almega och är en auktoriserad Serviceentreprenör.

Vi är ett ungt företag men med en massa erfarenhet och kunskap och som tillsammans med vår flexibilitet och serviceanda skall bana väg för ytterligare uppdrag, utfört på det sätt som kunden önskar.

Välkommen till oss på Cardinalis! 

VI HÅLLER VAD

VI LOVAR

“Cardinalis Miljövård AB kan man alltid lita på – dom är duktiga! Vi har arbetat med dem i många år och anlitat dem i olika sammanhang. Behöver vi akut hjälp, då vet vi vilka vi ska ringa – Cardinalis Miljövård AB ställer alltid upp och sköter sig alltid perfekt. Det vi bestämt ska göras, blir gjort och alltid klart i tid.”

“Vi anlitade Cardinalis Miljövård AB för städning av vår etablering och slutstädning av projekten i Beckomberga sjukhus. Deras tjänstvillighet, flexibilitet och förmåga att alltid ställa upp med den personalstyrka som behövs i olika sammanhang är något jag uppskattar. Om något planerat jobb måste senareläggas, ställer dom lätt om, och dom kommer också med kort framförhållning – från en dag till en annan – när det behövs.”

Cardinalis Miljövård har jag använt mig av under många år i min verksamhet att driva nyproduktion av flerbostadshus. Framgången har varit att Cardinalis varit med från tidigt skede och kunnat medverka hur den totala byggstädningen och logistiken kan fungera utan problem eller störningar samt för byggproduktionens kommande slutstädning av många lägenheter som skall färdigställas samtidigt.

 

Dettas planeras så att alla entreprenörer får tid att slutföra sina uppdrag i en god samverkansanda vilket jag som har ett övergripande ansvar för byggproduktionen ser en stor fördel i. Har något strulat under produktionen ställer de alltid upp med resurser och löser mina problem på ett smidigt sätt. Jag skulle varmt rekommendera Cardinalis Miljövård som en förstående och mycket kunnig entreprenör inom byggstäd och hjälp med logistikresurser.

Bengt Wernblom
Produktionsledare
Thobias Hellgren
Platschef
Bostad Stockholm Nordväst

Emil Strömberg
Platschef

Robin Lindblom
Peab Sverige AB
Johan Forsman
Projektchef
skanksa.png
jm.png
ncc.png

VI BRYR OSS

peab.jpg
download.jpg
rädda barnen.jpg
aktiv-skola_1200x627-650x340.jpg
bottom of page