top of page
High Fives
JOBBA HOS OSS

Att arbeta på Cardinalis Miljövård

Cardinalis Miljövård AB är ett serviceföretag som levererar alla typer av professionell lokalvård. Vi erbjuder behovsanpassade helhetslösningar med personlig service. Vi är organiserade på ett sätt som tillåter oss att arbeta och utvecklas i harmoni med våra kunders ständigt ökade behov på specialisering och högre kvalitet.
Vi arbetar hårt för att vara Stockholms bästa städbolag, för att lyckas med det behöver vi Stockholms bästa lokalvårdare och vi ser fram emot din ansökan idag. Det är inte enkelt att ha Stockholms nöjdaste kunder. Och det är ännu svårare att ha Stockholms bästa arbetsplats – men vi tror att man inte kan ha det ena utan det andra.
Ju mer passion, glädje och yrkesstolthet som lokalerna städas med, desto bättre blir resultatet. Därför vill vi inte bara att du trivs på jobbet: vi vill att du ser det som ett rent nöje att arbeta hos oss. Vi är medlem i Sveriges byggindustrier, Almega och Svenskt Näringsliv samt har kollektivavtal och följer gällande regler och avtal.
Lokalvårdsyrket är ett serviceyrke och vid rekrytering lägger vi lika stor vikt vid din känsla för service som vid din tidigare erfarenhet av städning. Tidigare erfarenhet av städning är dock inget krav eftersom vi tillhandahåller internutbildning. Något vi dock kräver är att du kan göra dig väl förstådd, samt själv förstår svenska i både tal och skrift, samt att du har tillstånd att arbeta i Sverige.

  •    Utbildning 

Årlig utbildning inom vårt kvalitets- och miljöledningssystem. Löpande information via arbetsplatsträffar. Använd ert fackliga medlemskap för att komma med förslag som kan förbättra! Det kan gälla till exempel arbetsmiljö.

  • Utvecklingsmöjligheter

Har du ambitionerna, har vi hjälpmedlen för hur du kommer vidare i din karriär

  • Avtalsenlig lön

Vi är ett auktoriserat serviceföretag enligt Almega och vi följer lönesättning enligt Byggnads kollektivavtal

Vi utvecklas tillsammans

NYHETER

Just nu har vi inga lediga jobb men du är välkommen att komma in med en spontanansökan till info@cardinalis.se

bottom of page