LOKALVÅRD I STOCKHOLM

Vår lokalvård i Stockholm innefattar helomfattande och skräddarsydda lokalvårdstjänster.

Vi har både resurserna och kompetensen för att organisera, utföra, utveckla och förbättra alla typer av lokalvård.

Med oss får ni pålitlig, prisvärd och effektiv lokalvård skräddarsydd efter era förutsättningar och behov. För att säkerställa högsta kvalitet på vår lokalvård är vår verksamhet certifierad enligt de internationellt erkända standarderna för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 1400

Vi har skaffat oss gedigen kunskap inom lokalvård genom åren och vet vad som krävs.

Flexibilitet, kommunikation och samarbete är viktiga ingredienser för att ett samarbete ska klaffa. 

Vår personal bär alltid sin ID-06 legitimation, är fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vi uppfyller samtliga krav för att få arbeta med lokalvård på ett proffessionellt sätt.

Låt oss ta hand 

 
 • Byggstädning

  Byggstädning är något av vår specialité. Vi har återkommande kunder som uppskattar en pålitlig och bra städleverantör. Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Stockholm med omnejd.

 • Kontorsstädning

  Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag. Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Bra utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.

 • Trappstädning

  Vi erbjuder såväl små som stora fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning enligt väl beprövat och internt utvecklat system.
  Med utbildad professionell personal lämnar vi ett skinande rent resultat efter oss.

 • Flyttstädning

  Då har du säkert mycket att tänka på, låt oss sköta din flyttstädning i Stockholm! Kraven på en flyttstädning är väldigt höga, vi har den kompetensen som krävs! Vi utför mellan 10-20 flyttstädningar i Stockholm varje vecka, lita på oss!

Working from Home
HÖR AV DIG TILL OSS

Vi svarar inom 24h

Cardinalis Miljövård AB är ett serviceföretag som levererar alla typer av professionell lokalvård. Vi erbjuder behovsanpassade helhetslösningar med personlig service.

Kontakt

Besöksadress:
Arkitektvägen 51, 168 32 Bromma, Stockholms län

 

Postadress:
Cardinalis Miljövård AB, BOX 7005, 174 07, Sundbyberg

+(46) 08-760 52 84
Mån-Fre, 07:00 till 15:00

info@cardinalis.se

Vi svarar inom 24 timmar