VI ÄR PROFFS PÅ KONTORSSTÄD

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag.
Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Bra utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.


Vi som städföretag gör alltid en genomgång av ditt städbehov och sammanställer en noggrann städinstruktion som följer era önskemål för kontorsstädning.


Vi följer städkvaliteten i företaget kontinuerligt genom checklistor för kontorsstädningen och en kommunikation med städpersonal och städkund. Vi har låg personalomsättning och detta ger dig bekanta ansikten på de som utför städtjänsten på ditt kontor. Du har även direktkontakt med den som ansvarar och utför kontorsstädningen på ditt kontor, korta och effektiva beslutsvägar underlättar för dig och oss och ger det bästa resultatet av kontorsstädningen.


Städenergi tillhandahåller städmaterial och städutrustning för er kontorsstädning. Kunden står för förbrukningsmaterial som toalettpapper och pappershanddukar, detta kan vi även tillhandahålla om så avtalats.


Som ett komplement till övriga städtjänster gör vi även kontorsstädning. Städningen utformas helt efter kundens önskemål. En del kunder vill att vi städar under kontorstid, andra föredrar att vi städar lite senare på kvällen.

Vi specialdesignar en arbetsbeskrivning som passar just ditt kontor! Det kan vara allt från hel städning av samtliga ytor en gång per vecka till flera gånger i veckan. Vi tar även hand om avfall och grovsopor, fyller på tvål och papper på WC eller tvättar handdukar om så önskas.

NÅGRA AV VÅRA KONTORSPROJEKT

 
Computers
HÖR AV DIG TILL OSS

Vi svarar inom 24h

Maila Oss: info@cardinalis.se

Ring till Oss: +(46) 08-760 52 84

Telefontid, vardagar kl 07-15

 • Byggstädning

  Byggstädning är något av vår specialité. Vi har återkommande kunder som uppskattar en pålitlig och bra städleverantör. Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Stockholm med omnejd.

 • Kontorsstädning

  Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag. Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Bra utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.

 • Trappstädning

  Vi erbjuder såväl små som stora fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning enligt väl beprövat och internt utvecklat system.
  Med utbildad professionell personal lämnar vi ett skinande rent resultat efter oss.

 • Flyttstädning

  Då har du säkert mycket att tänka på, låt oss sköta din flyttstädning i Stockholm! Kraven på en flyttstädning är väldigt höga, vi har den kompetensen som krävs! Vi utför mellan 10-20 flyttstädningar i Stockholm varje vecka, lita på oss!

Cardinalis Miljövård AB är ett serviceföretag som levererar alla typer av professionell lokalvård. Vi erbjuder behovsanpassade helhetslösningar med personlig service.

Kontakt

Besöksadress:
Arkitektvägen 51, 168 32 Bromma, Stockholms län

 

Postadress:
Cardinalis Miljövård AB, BOX 7005, 174 07, Sundbyberg

+(46) 08-760 52 84
Mån-Fre, 07:00 till 15:00

info@cardinalis.se

Vi svarar inom 24 timmar