top of page
download.png

VI ÄR PROFFS PÅ KONTORSSTÄD

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag.
Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Bra utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.


Vi som städföretag gör alltid en genomgång av ditt städbehov och sammanställer en noggrann städinstruktion som följer era önskemål för kontorsstädning.


Vi följer städkvaliteten i företaget kontinuerligt genom checklistor för kontorsstädningen och en kommunikation med städpersonal och städkund. Vi har låg personalomsättning och detta ger dig bekanta ansikten på de som utför städtjänsten på ditt kontor. Du har även direktkontakt med den som ansvarar och utför kontorsstädningen på ditt kontor, korta och effektiva beslutsvägar underlättar för dig och oss och ger det bästa resultatet av kontorsstädningen.


Städenergi tillhandahåller städmaterial och städutrustning för er kontorsstädning. Kunden står för förbrukningsmaterial som toalettpapper och pappershanddukar, detta kan vi även tillhandahålla om så avtalats.


Som ett komplement till övriga städtjänster gör vi även kontorsstädning. Städningen utformas helt efter kundens önskemål. En del kunder vill att vi städar under kontorstid, andra föredrar att vi städar lite senare på kvällen.

Vi specialdesignar en arbetsbeskrivning som passar just ditt kontor! Det kan vara allt från hel städning av samtliga ytor en gång per vecka till flera gånger i veckan. Vi tar även hand om avfall och grovsopor, fyller på tvål och papper på WC eller tvättar handdukar om så önskas.

Office
footer-ucaaa.png
bf-medlem (1).png
almega-70.png

NÅGRA AV VÅRA KONTORSPROJEKT

Workplaces
Computers
HÖR AV DIG TILL OSS

Vi svarar inom 24h

Maila Oss: info@cardinalis.se

Ring till Oss: +(46) 08-760 52 84

Telefontid, vardagar kl 07-15

bottom of page